Recensioner

8,4
Recensionsbetyg

Betygsfördelning

Städning
8,6
Bekvämlighet
8,3
Boendets läge
8,4
Faciliteter
8,2
Personal
9,0
Prisvärt
8,1

Recensioner

    Maria
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    21 juli 2017

    Återkommer gärna

    Om man har rörelsehinder kan det vara svårt att ta sig upp i deras trappa.
    Här bor du hemma hos det mycket trevliga värdparet Brian och Kees. Det blir en mycket familjär stämning. God frukost! Edam visade sig vara en mycket mysig liten stad. Missa inte ostmarknaden (Kaasmarkt) i Edam på onsdagsförmiddagar i juli och augusti. Vilket spektakel! Vi ville framför allt besöka Amsterdam. Med egen bil är boendet en väldigt bra utgångspunkt för besök till Amsterdam, särskilt om du använder Park and Ride-modellen (P+R). Vi parkerade en heldag i Zeeburg P+R för 1 Euro. Tur och returbiljetter med spårvagn för tre personer kostade 5.90 Euro. Smidigt!
    gavinwhl95
    hk

    Recensionsbetyg

    10
    8 maj 2018
    Nothing.
    All thing is perfect. Bed are comfortable. The view is good. All the drinks in the refrigerator are really cheap. The breakfast cooked by the host is perfect. The host is really nice and happy to chat with him.
    gb

    Recensionsbetyg

    10
    23 april 2018
    View from the room and cats
    fi

    Recensionsbetyg

    10
    19 mars 2018
    Great place to stay, thanks!
    Dario
    hr

    Recensionsbetyg

    7,5
    13 november 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    gb

    Recensionsbetyg

    7,5
    8 november 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    pasali
    cz

    Recensionsbetyg

    10
    30 oktober 2017

    Perfect

    Room perfect and breakfast perfect , all OK!👍🏻😉
    Nicolas Freites-Rooney
    us

    Recensionsbetyg

    8,8
    2 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Libor
    cz

    Recensionsbetyg

    8,8
    27 augusti 2017
    spacious room suitable for a family (4 - 5 members). Rich breakfast. Usefull information regarding travelling to Amsterdam by car.
    Jaspreet
    gb

    Recensionsbetyg

    9,6
    6 augusti 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Kai Yun
    tw

    Recensionsbetyg

    10
    24 juli 2017
    The host of no.15 house gave us wonderful experience. Thank you so much!!
    Johan
    se

    Recensionsbetyg

    10
    10 juli 2017

    A magnificent stay

    The surroundings and the stay was magnificent and the view from the bedroom terrace outstanding. The small town of Edam is so cute and nice and only 10 minutes walk from the B&B. We had a nice dinner at an Italian restaurant, not to mention the lovely chocolate shop with homemade pralines. We would love to come back here.
    vn

    Recensionsbetyg

    8,8
    3 juli 2017

    Suitable for relaxation

    Peaceful. Amazingly beautiful scenery. Easy to go to the center.
    Dror
    il

    Recensionsbetyg

    10
    30 juni 2017

    Best b&b

    We like bed everything
    Delicious breakfast . The host was very kind and nice. He explained us the tour options in the area. The host was very patient to our questions The host gave us a feeling of home atmosphere !We strongly reccomebd this b&b. .
    ca

    Recensionsbetyg

    7,5
    28 maj 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Mario Latreille
    ca

    Recensionsbetyg

    9,2
    18 maj 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    venataramana
    gh

    Recensionsbetyg

    7,9
    14 maj 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Johan
    fi

    Recensionsbetyg

    10
    17 april 2017
    Very friendly service and very clean rooms. Edam is a very cozy old town, I really recommend to visit!
    Sian
    gb

    Recensionsbetyg

    10
    15 april 2017
    Room got a little cold in evening
    Location was great and owners very friendly and helpful
    Kate
    us

    Recensionsbetyg

    6,7
    13 april 2017

    decent facility but quite far, farther than what's stated on website

    no grocery store or restaurants close by (walk 1 mile); also took 45 minutes at least by bus to get to location from Amsterdam central station
Laddar recensioner